Ik heb nog niet met Martinez gesproken, misschien binnenkort wel

"Ik heb nog niet met Martinez gesproken, misschien binnenkort wel"

03-09-2021 12:30 Laatste update: 12:34
5

In aanloop naar het WK 2022 kloppen nog heel wat kandidaten voor de Rode Duivels aan de deur. Ook Arthur Theate hoort daarbij. Theate is een steunpilaar bij de U21 en mag dromen van meer. 

Theate verhuisde vorige week nog naar Bologna in de Serie A. Een hele prestatie, zeker nadat hij bij KRC Genk en Standard een onvoldoende kreeg. "Ik zie het niet als revanche", geeft hij aan bij Het Nieuwsblad"Ik wil mijn familie gewoon laten zien dat ik mijn job goed kan doen. Zij hebben altijd in mij geloofd, soms meer dan ik in mezelf geloofde. Dat is dus het belangrijkste. En aan de club wil ik iets teruggeven voor het vertrouwen dat zijn in mij hebben."

Door die transfer stijgen zijn kansen op een plaats bij de Rode Duivels. "Ik hoop natuurlijk ook dat dit een opstap naar de eerste ploeg is, waarom niet? We zullen zien. Ik heb voorlopig nog niet met Martinez gesproken, misschien binnenkort wel. Wie weet."

Theate moet vrijdagavond nog aan de bak bij de beloften, die op bezoek gaan in Turkije. Het is meteen de enige match die de U21 zullen spelen in deze interlandbreak.