OFFICIEEL: KV Mechelen leent twee youngsters uit: 'Extra minuten'

OFFICIEEL: KV Mechelen leent twee youngsters uit: 'Extra minuten'

31-08-2021 14:52 Laatste update: 14:55
6

KV Mechelen laat twee jongeren gaan: Jossue Dolet gaat op huurbasis aan de slag bij Helmond Sport en Senne Ceulemans wordt uitgeleend aan Thes Sport.

Dolet kwam over van KAA Gent, maar mag meteen elders ervaring opdoen. 'De eerste jongere is Jossue Dolet. De 19-jarige spits werd gisteren transfervrij opgepikt bij KAA Gent en wordt meteen uitgeleend aan zusterclub Helmond Sport. Dolet tekende een overeenkomst tot de zomer van 2023. Bij Helmond Sport, een team uit de Nederlandse tweede klasse, vindt hij vijf andere huurlingen van Geel & Rood terug. Dolet is een jongen uit de buurt en kent onze club al. In het seizoen 2017-2018 speelde hij al één jaar voor onze jeugdploegen.'

Ook Ceulemans mag op zoek naar extra speelminuten. 'Senne Ceulemans is de tweede speler die uitgeleend wordt. Hij vervoegt doelman Arno Valkenaers bij Thes Sport. Ceulemans kwam deze zomer over van Beerschot en zag zijn sterke voorbereiding bij onze A-kern onlangs beloond met een contract voor twee seizoenen (plus optie). De middenvelder gaat op zoek naar extra speelminuten in de eerste amateurklasse', zo staat te lezen op de webstek van KV Mechelen.