Club Brugge maakt prijzen bekend: ‘Lang en Mata mogen enkel weg bij recordbedrag’

Club Brugge maakt prijzen bekend: ‘Lang en Mata mogen enkel weg bij recordbedrag’

Gepubliceerd: woensdag 25 augustus 2021 om 11:15wo 25-08-2021 om 11:15

Club Brugge is laat op gang gekomen op de transfermarkt. De laatste dagen regende het echter inkomende transfers bij de landskampioen. Ook aan uitgaande zijde kan er nog het één en ander gebeuren. De toppers moeten echter in Brugge blijven.

Dat blijkt alvast uit de transferprijzen die Club Brugge op sterkhouders Clinton Mata en Noa Lang heeft geplakt. Volgens Sport/Voetbalmagazine verlangt Club namelijk de jackpot voor beide voetballers. Lang zou enkel weg mogen bij een bod van meer dan 30 miljoen euro. Mata zou dan weer minstens tien miljoen euro moeten kosten.

De kans dat een ploeg één van die bedragen deze transferperiode nog op tafel legt lijkt klein. Voor Lang is er interesse vanuit Leeds United. De Premier League club lijkt echter niet van plan om dat bedrag uit te geven. Sevilla is dan weer geïnteresseerd in Mata. Voorlopig is ook daar echter nog geen sprake van een bod dat in de buurt van de Brugse prijs komt.

Club Brugge stelt zich op als een harde onderhandelaar en dat lijkt te lonen. De kans lijkt bijzonder groot dat beide speler nog zeker tot aan de winterstop in Brugse loondienst zullen spelen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Denk jij dat Lang na de zomer nog in Brugge speelt?

Ja
84%
Nee
16%
(226 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws