Engelse media laaiend enthousiast over Lukaku: ‘Wat een briljante wedstrijd'

Engelse media laaiend enthousiast over Lukaku: ‘Wat een briljante wedstrijd'

22-08-2021 20:00 Laatste update: 20:01
9

Romelu Lukaku hielp Chelsea FC zondag aan een zege tegen Arsenal FC. Met een doelpunt in de beginfase van de wedstrijd maakte hij een einde aan de vloek om niet te scoren. Dit had te Engelse media te vertellen over zijn debuut.

The Sun kopt: ‘Eindelijk scoort Lukaku zijn doelpunt voor Chelsea.’ De Engelse krant zag een uitstekende prestatie van de Rode Duivel: ‘Hij gaf de Arsenal-verdediging nachtmerries. Bijna scoorde hij een tweede keer, maar een goede Leno voorkwam dit.’

The Telegraph zag hoe Lukaku het verschil maakte: ‘Je zag hoe hij het verschil maakte voor Chelsea. Hij scoorde niet in 15 wedstrijden, nu scoort hij in 15 minuten.

Ook de Daily Mail zag Lukaku schitteren: ‘Je ziet nu al dat Lukaku elke cent waard is. Toen hij werd bezongen door de uitsupporters zag je hoe hij genoot om terug in Engeland te zijn.’

Ten slotte zag Sky Sports hoe ‘man van de wedstrijd’ Lukaku een ‘Briljante prestatie afleverde’ bij zijn debuut. Lukaku krijgt van de grote sportsite een 9 op 10 voor zijn debuut. Het hoogste punt van het veld.