Benteke kijkt uit naar komst Lukaku: Het was altijd leuk om tegen hem te spelen

Benteke kijkt uit naar komst Lukaku: "Het was altijd leuk om tegen hem te spelen"

10-08-2021 18:00

De transfer van Romelu Lukaku naar Chelsea is zo goed als rond. De terugkeer van Lukaku naar de Premier League betekent ook een weerzien met enkele Duivelse-collega’s. Zo kijkt Christian Benteke alvast uit naar de eerstvolgende confrontatie tegen Lukaku.

In de Premier League zal Lukaku opnieuw een heleboel Rode Duivels in de ogen kunnen kijken. Eentje daarvan is spitsbroeder Benteke. De Crystal Palace-aanvaller kijkt uit naar de komst van Lukaku.

"Het was altijd leuk om tegen hem te spelen", vertelt Benteke aan Football Daily. "Het zou leuk zijn als hij terugkeert. Het doet me denken aan de tijd dat ik nog voor Aston Villa speelde en hij actief was bij West Brom en Everton. Ik respecteer hem heel erg als speler maar ook als mens", aldus een lovende Benteke.

Mogelijk komt het eerste treffen tussen Crystal Palace en Chelsea echter te vroeg. De affiche staat namelijk deze zaterdag al op het programma. Op 19 februari volgt er echter een nieuwe kans voor Benteke om Lukaku in de ogen te kijken in een Premier League wedstrijd.