UPDATE: ‘Club dicht bij nieuwe aanwinst, Wolves-speler wil tekenen in Brugge’

UPDATE: ‘Club dicht bij nieuwe aanwinst, Wolves-speler wil tekenen in Brugge’

09-08-2021 13:00 Laatste update: 10-08-2021 18:30
30

Club Brugge kent tot nu toe weinig geluk op de transfermarkt. Zo vielen de transfers van Sebastian Villa en Alex Collado in het water. Nu heeft Club een bod gedaan op middenvelder Owen Otasowie.

Otasowie werd in deze transferperiode al gelinkt aan Club Brugge én Anderlecht. Volgens Sky Sports is er bij Wolverhampton nu ook een bod binnengekomen op de Amerikaan. Club wil 4,75 miljoen euro betalen voor hem.

Otasowie is een defensieve middenvelder die ook als centrale verdediger kan spelen. Bij Wolverhampton heeft hij zes wedstrijden op de teller staan. Afgelopen jaar mocht hij ook al zijn debuut maken voor de nationale ploeg van de Verenigde Staten.

Wolverhampton heeft nog niet gereageerd op het bod van Club Brugge. Otasowie wil hoe dan ook speelminuten krijgen in het komende seizoen

UPDATE: De transfer van Otawosie naar Club Brugge zou wel eens in een stroomversnelling kunnen komen. Zo weet Het laatste Nieuws dat de speler zelf dolgraag naar Club Brugge wil. Wolverhampton zou ook bereid zijn om een bod van vijf miljoen euro te accepteren. De 4,75 miljoen euro die Club Brugge al bood is daar niet ver van verwijderd.