OFFICIEEL: Virton bouwt verder en haalt ex-doelman van Union en RWDM

OFFICIEEL: Virton bouwt verder en haalt ex-doelman van Union en RWDM

06-08-2021 14:45 Laatste update: 15:09
Proximus League 5 Reacties

Op 13 augustus wordt het nieuwe 1B-seizoen op gang getrapt en op 15 augustus speelt Excelsior Virton haar eerste wedstrijd. De Waalse club is nog volop in opbouw en versterkte zich vrijdag met doelman Anthony Sadin, zo liet Virton weten via haar officiële kanalen.

Anthony Sadin is geen onbekende in 1B. Tussen 2009 en 2017 kwam hij uit voor Union Saint-Gilloise waarna hij het doel van stadsrivaal RWDM ging verdedigen. Afgelopen seizoen eindigde Sadin zesde met RWDM en zijn contract werd niet verlengd. Hij vindt nu onderdak bij Virton waarmee hij komend seizoen tegen zijn ex-club uit Molenbeek zal spelen.

Door licentieperikelen werd Virton voorafgaand aan vorig seizoen uit 1B gezet. Virton kon uiteindelijk toch een proflicentie bemachtigen en mag dus komend seizoen opnieuw aantreden op het tweede niveau in België. De club had tot voor kort echter nauwelijks spelers en daar komt nu in sneltempo verandering in. Met Sadin halen ze een ervaren doelman die de klappen van de zweep in 1B kent. 

Virton speelt haar eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in eigen huis tegen KVC Westerlo. Dan zal Sadin al meteen mogen tonen wat hij waard is. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie