Vanhamel na gelijkspel tegen KAA Gent: Met een overwegend goed gevoel naar huis

Vanhamel na gelijkspel tegen KAA Gent: "Met een overwegend goed gevoel naar huis"

02-08-2021 22:45

Beerschot speelde zondag gelijk tegen KAA Gent. Het kwam terug van een 2-0 achterstand. In Gazet van Antwerpen is te lezen hoe Mike Vanhamel tevreden terugblikt op die wedstrijd.

Sinan heeft een drietal goede saves moeten bovenhalen. Op het veld van een topploeg is dat toch niet slecht?", zo zet Vanhamel de wedstrijd van zijn ploeg kracht bij. Naast Bolat zet Vanhamel ook Marius Noubissi in de bloemen. "Rapha (Holzhauser) en de andere jongens hebben hem nodig als aanspeelpunt", aldus Vanhamel die nog stelt dat Noubissi hen extra kracht geeft op het veld. 

Na twee speeldagen moet Beerschot het stellen met een één op zes. Nadat het in eigen huis verloor van Cercle Brugge, speelde het gelijk tegen KAA Gent. "Vorige week hadden we ook een puntje kunnen pakken tegen Cercle", zegt Vanhamel. Tot slot laat hij weten dat hij en de andere spelers met een overwegend goed gevoel naar huis gaan na de wedstrijd tegen Gent. 

Zaterdag ontvangt Beerschot Union Saint-Gilloise. De Brusselaars openden het seizoen met 1-3 overwinning tegen RSC Anderlecht en een 0-1-nederlaag tegen Club Brugge.