Anderlecht-aanvaller Raman legt keuze voor verrassende terugkeer naar België uit

Anderlecht-aanvaller Raman legt keuze voor verrassende terugkeer naar België uit

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 20:40zo 01-08-2021 om 20:40

RSC Anderlecht verraste deze zomer door Benito Raman terug naar België te halen. De aanvaller kende geen slechte periode in Duitsland, maar koos toch voor een terugkeer. Daar is ook een goede reden voor.

Tegenover Het Laatste Nieuws geeft de aanvaller aan dat zijn terugkeer vooral in gang werd gezet door enkele familiale omstandigheden. "Ik was heel gelukkig in Duitsland, maar er zijn familiale zaken gebeurd die mijn terugkeer vergemakkelijkt hebben", klinkt het.

Een terugkeer naar België leek dus nog niet in de carrièreplanning van Raman gestaan te hebben. "Mocht dat niet gebeurd zijn, was ik wellicht nog wat langer in het buitenland gebleven. Ik was op zoek naar iets anders, en toen was Anderlecht daar. Dan is het heel snel gegaan", aldus de aanvaller.

De spits heeft inmiddels ook zijn eerste doelpunt voor Anderlecht beet, maar de eerste overwinning zit er nog niet in. Raman gelooft wel dat hij binnenkort beter voor de dag zal komen en geeft aan dat hij binnen twee tot drie weken naar zijn beste vorm toegegroeid zal zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws