Tissoudali verliet het 'warme Beerschot' voor 'serieuze KAA Gent': Mis ik soms

Tissoudali verliet het 'warme Beerschot' voor 'serieuze KAA Gent': "Mis ik soms"

Gepubliceerd: donderdag 29 juli 2021 om 18:20do 29-07-2021 om 18:20

Tarik Tissoudali koos er afgelopen winter voor om K. Beerschot V.A te verlaten en aan de slag te gaan bij KAA Gent. Een keuze die hij zich helemaal nog niet heeft beklaagd.

Tissoudali was vorig seizoen belangrijk voor Beerschot, maar wist ook bij Gent te overtuigen. Hij sloot zijn seizoen bij de Buffalo's af met zeven doelpunten en vijf assists. Dit seizoen wil hij nog beter doen. "Het gaat steeds beter. Ik kan wat meer mezelf zijn, mijn zelfvertrouwen groeit elke week", geeft Tissoudali aan bij Gazet van Antwerpen.

De flankaanvaller koos voor een vertrek naar Gent, al had het ook anders kunnen aflopen. "Beerschot wilde me niet kwijt", onthult Tissoudali. "Hun eerste voorstel kon ik echter niet serieus te nemen. Als je een goed seizoen draait, dan je verwacht je dat je er financieel op vooruitgaat. Dat was niet het geval."

Ook Saudi-Arabië lonkte, maar KAA Gent was die club uiteindelijk te snel af. Net zoals D.C United, waar ex-coach Hernan Losada momenteel trainer is. Inmiddels komt hij dus uit voor KAA Gent, al blijft hij Beerschot nog volgen. "Het is altijd gezellig op het Kiel, hè", aldus Tissoudali.

Hij ziet ook een groot verschil tussen KAA Gent en Beerschot. "We hadden een heel warme groep, er werd veel gelachen. Dat mis ik soms wel. Hier is het serieuzer. Maar ik heb al een doelpuntje meegepikt in de Conference League en ik weet dat de Marokkaanse journalisten me van nabij volgen. Dat is belangrijk met het oog op de nationale ploeg. Voor mijn carrière was de overstap naar Gent dus alleen maar positief", besluit Tissoudali.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws