'Aston Villa wil Grealish aan boord houden met verbeterd contract'

'Aston Villa wil Grealish aan boord houden met verbeterd contract'

Gepubliceerd: dinsdag 27 juli 2021 om 19:49di 27-07-2021 om 19:49

Laatste update: dinsdag 27 juli 2021 om 19:50di 27-07-2021 om 19:50

Aston Villa-captain Jack Grealish gaat volgende week met zijn club in gesprek over eventuele contractverlenging. De publiekslieveling van het Engelse nationale team staat op het verlanglijstje van Manchester City, maar zijn huidige club wil ver gaan om zijn sterspeler te behouden.

Volgens The Daily Mail heeft Villa een salaris van ruim 230 duizend euro per week over om Grealish binnenboord te houden. De 25-jarige middenvelder werd eerder al gelinkt aan een mogelijke overstap naar Manchester City. Volgende week gaat Grealish met Villa in gesprek over zijn contract, dat nog loopt tot medio 2025.

City zal dus diep in de buidel moeten tasten om Grealish los te weken bij Villa. Naast Grealish wil City ook graag Tottenham Hotspur-spits Harry Kane overnemen. Het zou voor Grealish, die al sinds 2012 speelt voor Villa, zijn tweede club zijn op het hoogste niveau in Engeland. De smaakmaker van het nationale elftal kende afgelopen seizoen een sterk jaar dat beloond werd met een uitverkiezing in de selectie van Engeland voor het EK. Daarin verloor Engeland de finale van Europees kampioen Italië.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws