Breaking news

Standard na zeven minuten met man minder tegen Anderlecht: 'Rood is rood'

Okumu na nederlaag van KAA Gent: We moeten dit resultaat niet uitvergroten

Okumu na nederlaag van KAA Gent: "We moeten dit resultaat niet uitvergroten"

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 19:00ma 26-07-2021 om 19:00

Met een 2-1 nederlaag tegen STVV begon KAA Gent met een uitschuiver aan het nieuwe seizoen. Niet het gedroomde debuut voor Gent-nieuwkomer Joseph Okumu. Op het webstek van de Buffalo’s is te lezen hoe hij terugblikt op de wedstrijd tegen Sint-Truiden VV.

“Een debuut dat ik graag anders zag eindigen”, zo omschrijft Okumu zijn eerste wedstrijd voor KAA Gent. De Keniaanse verdediger stelt dat zijn ploeg goed aan de wedstrijd begon, maar te gemakkelijk het tweede doelpunt weggaf. “Het was een teleurstellende partij, maar dit resultaat moeten we niet uitvergroten”, aldus Okumu die stelt dat hun openingsmatch geen voorteken hoeft te zijn voor de rest van het seizoen.

 KAA Gent begint het seizoen met nul op drie. Het kwam zondag nochtans op voorsprong op Stayen. Al na twee minuten zette Andreas Hanche-Olsen de Buffalo’s op voorsprong. Na 12 minuten maakte STVV alweer gelijk via een binnentikker van Mboyo. Het was uiteindelijk een afstandsschot van Christian Brüls dat de Limburgers de zege bezorgde. Op speeldag twee neemt Gent het thuis op tegen Beerschot terwijl STVV naar Charleroi trekt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws