Breaking news

Ontzettend vroeg rood voor Al-Dakhil, maar geen record in Standard-Anderlecht

Anderlecht begint met valse noot, meteen nederlaag tegen Union

Anderlecht begint met valse noot, meteen nederlaag tegen Union

Gepubliceerd: zondag 25 juli 2021 om 20:15zo 25-07-2021 om 20:15

Anderlecht heeft de competitiestart gemist. Promovendus Union kwam winnen in het Lotto Park met 1-3. Twee blunders beslisten uiteindelijk over de wedstrijd.

Anderlecht begon voortvarend aan de partij en had in het eerste kwartier veel balbezit. Amuzu kon alleen voor doel de 1-0 binnenwerken, maar raakte de paal. Amper een paar minuten later ging Sardella in de fout bij Anderlecht. De jongeling ging onder het bal door en gaf Lapoussin vrije baan. Hij bediende Undav en Union stond onverhoopt 0-1 voor.

Anderlecht reageerde aangeslagen en Union kreeg moed. Undav maakte ei zo na zelfs de 0-2, maar uiteindelijk kon Anderlecht de score toch nog in evenwicht brengen. Een perfect uitspeelde counter belandde bij Verschaeren en die kon van dichtbij niet meer missen. 1-1 bij de rust.

Alweer in de fout
Anderlecht zocht in de tweede helft naar de driepunter, maar bleef fouten maken in de verdediging. Invaller Murillo passte helemaal verkeerd terug en Union sloeg razendsnel toe. Lapoussin zette opnieuw voor, Undav maakte zijn tweede goal.

Het beste voor Union moest dan nog komen. Een kwartier voor het einde kon Lazare ongehinderd aanleggen: hij liet Van Crombrugge helemaal kansloos met een streep in het hoekje. Het was meteen boeken toe voor Anderlecht, dat zelfs niet meer in staat was om de aansluitingstreffer te vinden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws