OFFICIEEL: Poging twee in Engeland, Oulare verlaat Standard voor Barnsley

OFFICIEEL: Poging twee in Engeland, Oulare verlaat Standard voor Barnsley

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 20:40ma 26-07-2021 om 20:40

Laatste update: maandag 26 juli 2021 om 20:48ma 26-07-2021 om 20:48

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het ook officieel. Obbi Oulare mag zich een speler van Barnsley FC noemen. De ploeg uit The Championship neemt Oulare voor drie seizoenen over van Standard.

Oulare tekende in de Engelse Tweede Klasse een contract voor drie seizoenen. Voor de aanvaller wordt het de tweede keer dat hij in het Engeland gaat proberen. Eerder probeerde hij het tevergeefs te maken bij Watford. In de Premier League speelde hij in het seizoen 2015 – 2016 amper vijf minuten over twee duels verdeeld.

Watford nam Oulare destijds over van Club Brugge. Bij Blauw-Zwart toonde de aanvaller zich als jonge speler, maar door een moeilijke relatie met Michel Preud'homme kon Oulare nooit echt doorbreken bij Club Brugge. Bij Watford lukte dat ook niet en de Engelsen stuurden hem op huurbasis de voorbije jaren naar Zulte Waregem, het Nederlandse Willem II, Royal Antwerp FC en Standard. De Rouches namen hem in het seizoen 2019 – 2020 definitief over.

Mede door blessureleed en het coronavirus raakte Oulare overbodig bij Standard. De Rouches laten hem nu gratis gaan, maar hebben bij een eventuele doorverkoop wel recht op een percentage. Vorig seizoen strandde Barnsley op een vijfde plaats in de Engelse Tweede Klasse.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws