'Sevilla krijgt Club Brugge over de vloer, landskampioen denkt aan Idrissi'

'Sevilla krijgt Club Brugge over de vloer, landskampioen denkt aan Idrissi'

06-07-2021 16:05
20

Club Brugge blijft speuren naar versterkingen en wil onder andere op aanvallend vlak nog enkele nieuwelingen in huis halen. In Spanje klinkt het dat Blauw-Zwart daarvoor onder andere denkt aan Oussama Idrissi.

De 25-jarige Marokkaan komt momenteel uit voor Sevilla, maar heeft daar naar verluidt geen toekomst meer. De Spaanse club zoekt dan ook een oplossing voor Idrissi en die zou bij Club Brugge kunnen liggen. Dat meldt Estadio Deportivo.

Het Spaanse medium geeft echter aan dat het voorlopig nog maar bij interesse blijft en dat er voorlopig nog geen concreet bod werd ingediend op de flankaanvaller. Sevilla betaalde zelf namelijk twaalf miljoen euro voor de flankaanvaller en hoopt dan ook nog een mooie som te kunnen ontvangen voor de Marokkaanse international.

Idrissi werd in oktober van vorig jaar overgenomen van AZ Alkmaar, maar wist niet te overtuigen in Spanje. Na amper een half seizoen werd hij al opnieuw uitgeleend aan Ajax, waar hij zich ook niet helemaal wist door te zetten. Hij kwam amper veertien keer uit voor de Ajacieden en wist daarin niet te scoren.