Oud-Heverlee Leuven boekt knappe oefenzege tegen kampioen van Israël

29-06-2021 20:02

De ploegen uit de Jupiler Pro League zijn volop bezig aan de voorbereidingen voor komend seizoen. Dat betekent een resem oefenwedstrijden. Zo speelde dinsdag Oud-Heverlee Leuven tegen de kampioen van Israël. Het won met 2-3 van Maccabi Haifa.

OHL plaatste op de clubwebsite een wedstrijdverslag van deze knappe overwinning. Zo komen we te weten dat OHL na een twintigtal minuten voetballen op voorsprong kwam dankzij een doelpunt van Mathieu Maertens. Op het uur klom Maccabi Haifa wel langszij dankzij een treffer van Haziza.

Halfweg de tweede helft was het weer aan OHL om tegen te prikken. Dit keer was het Daan Vekemans die de netten deed trillen. En uiteraard kon de topscorer van OHL niet achterblijven. In de slotfase pikte ook Thomas Henry zijn doelpuntje mee. De wedstrijd leek te gaan eindigen op een 1-3 overwinning, maar de kampioen van Israël kon in het absolute slot toch nog eens tegenprikken.