Thorgan Hazard: We proberen zeker niet de stijl van Frankrijk te kopiëren

Thorgan Hazard: "We proberen zeker niet de stijl van Frankrijk te kopiëren"

29-06-2021 19:32

Dinsdag was Thorgan Hazard de vooruitgeschoven man bij de Rode Duivels om de pers te woord te staan. Thorgan Hazard kroonde zich afgelopen zondag nog tot matchwinnaar tegen Portugal. Een partij die voetballend niet zo denderend was van de Duivels en daar had Thorgan zijn zegje over. 

Er werd hem namelijk gevraagd of de Rode Duivels bewust minder dominant spelen dit EK. Hij had meteen zijn antwoord klaar. "We hebben afgezien tegen Portugal omdat we er niet in slaagden op balbezit te spelen. Dat moet beter, want op deze manier gaan we niet elke match winnen. We proberen zeker niet de stijl van Frankrijk op het WK in 2018 te kopiëren. We gaan nog steeds uit van onze eigen sterkte," citeert Het Laatste Nieuws

Op de persconferentie blikte Thorgan Hazard ook al vooruit op de wedstrijd van komende vrijdag tegen Italië. "Langs de andere kant kunnen we de zege tegen Portugal bestempelen als een collectieve prestatie. En kijk naar Italië. Zij hadden het ook lastig met Oostenrijk. We zullen vrijdag op ons best moeten zijn - Italië is 31 matchen ongeslagen. Maar Oostenrijk bewees dat ze te kloppen zijn."