Hans Vanaken maakt EK-debuut met dank aan schaarsgekleede veldbestormer

Hans Vanaken maakt EK-debuut met dank aan schaarsgekleede veldbestormer

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 10:30di 22-06-2021 om 10:30

Na drie groepswedstrijden zijn alle veldspelers bij België in actie gekomen. De speler die het meeste geduld moest uitoefenen voor speelminuten, is Hans Vanaken. De sterspeler van Club Brugge mocht in de blessure tijd het veld op komen met dank aan een schaarsgekleede veldbestormer.

Toen Hans Vanaken in minuut 91 het veld werd ingestuurd door Roberto Martinez, was de partij al beslist. Het duurde even voordat Martinez De Bruyne naar de kant kon halen en Vanaken zijn EK-debuut mocht maken. De bal leek maar niet buiten te gaan waardoor de wissel op zich liet wachten. De wedstrijd werd uiteindelijk onderbroken doordat een veldbestormer het veld op liep. Nadat de vrouwelijke streaker gevat werd, kon Vanaken dan toch tussen de lijnen komen en verving hij sterspeler Kevin De Bruyne

Slechts twee Duivels speelden nog niet
Roberto Martinez liet op dit EK al zijn veldspelers al minuten maken op dit EK. Hij varieerde in elke groepswedstrijd zijn drie verdedigers en enkel Courtois speelde elke minuut. Daardoor zijn Simon Mignolet en Matz Sels de enige Belgen die nog niet in actie kwamen op dit Europees kampioenschap. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws