De Cuyper over titelrace Club Brugge en Anderlecht: “Allebei in eigen handen”

De Cuyper over titelrace Club Brugge en Anderlecht: “Allebei in eigen handen”

25 april - 16:16
22

Maxim De Cuyper, de vleugelverdediger van Club Brugge, blikt vooruit op de titelrace van de Jupiler Pro League. Club Brugge wist met 4-0 te winnen van KRC Genk en RSC Anderlecht versloeg Cercle Brugge met 3-0.

De Cuyper is voorzichtig met zijn uitspraken over de titelrace waarin Club Brugge zich bevindt. “We doen nu mee en we deden op deze speeldag samen met Anderlecht een goede zaak. Maar als we twee keer op verplaatsing verliezen, dan ziet het er heel anders uit”, deelt De Cuyper via de officiële kanalen van Club Brugge.

De Cuyper vertelt wat er nodig is voor Club Brugge in de titelrace met Anderlecht. “We hebben het allebei in eigen handen, dus wat is er nodig? Onze eigen wedstrijden winnen. We voelen sinds we in de flow zitten, dat we de supporters meehebben”, aldus De Cuyper.

De Cuyper benadrukt het belang van de supporters van Club Brugge. “We voelden ons met twaalf vandaag, die indruk had je op het veld en in het stadion. Het mooiste is na de goal van Thiago, dat is alleen maar mooi. We voelen geen druk. We jagen meer dan dat we verdedigen. Dat is een klein voordeel”, besluit De Cuyper.

Op dit moment gaat Anderlecht aan kop in de Champions’ Play-Offs van de Jupiler Pro League. Anderlecht staat op 41 punten. Club Brugge volgt paars-wit met twee punten minder.