'KAA Gent heeft slecht nieuws voor drie pionnen en verwijst hen naar de B-kern'

'KAA Gent heeft slecht nieuws voor drie pionnen en verwijst hen naar de B-kern'

21-06-2021 09:01
17

KAA Gent heeft zich al stevig geroerd op de transfermarkt en haalde onder andere Julien De Sart en Gianni Bruno in huis. Daarnaast zullen er ook enkele jongens moeten vertrekken. Drie spelers kregen alvast slecht nieuws te horen.

KAA Gent vertrok zondag naar het Nederlandse Horst voor een week stage, maar deed dat zonder Dino Arslanagic, Jordan Botaka en Dylan Mbayo. Het drietal werd naar de B-kern verwezen en mag (lees: moet) deze zomer vertrekken bij de club. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Arslanagic werd afgelopen zomer nog maar overgenomen van Royal Antwerp FC en was in het slot van de competitie ook een basispion. Toch moet hij vertrekken bij de club. Botaka werd uitgeleend aan Sporting Charleroi, dat besloot om hem niet definitief over te nemen. Ook bij KAA Gent is er geen toekomst voor hem weggelegd.

Het jonge talent Mbayo werd in 2019 met grote verwachtingen weggehaald bij KSC Lokeren, maar kon de verwachtingen nooit inlossen. De nog steeds maar negentienjarige aanvaller speelde het voorbije seizoen amper vijf partijen voor Gent en mag nu vertrekken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie