OFFICIEEL: Seraing haalt tieners op in Charleroi en STVV, meteen meetrainen

OFFICIEEL: Seraing haalt tieners op in Charleroi en STVV, meteen meetrainen

Gepubliceerd: zondag 20 juni 2021 om 22:00zo 20-06-2021 om 22:00

RFC Seraing staat voor een geweldig avontuur. Volgend seizoen keren de Luikenaars na 25 jaar terug op het hoogste niveau. Om zich daarvoor te wapenen zullen ze wel nog wat versterking kunnen gebruiken. Misschien breken Robin Denuit en Zakaria Silini wel door.

Dat tweetal sloot deze week aan bij Seraing, laat de club weten via het eigen Twitter-kanaal. Denuit zette de overstap van Sporting Charleroi, terwijl Silini voordien voor Sint-Truiden actief was. Die eerste is een negentienjarige verdediger die vooral fysiek stevig voor de dag komt. Zijn collega-nieuwkomer kan dan weer het best uit de voeten in de spits.

Zowel Denuit als Silini wacht nog op zijn debuut in Eerste Klasse A. Misschien komt dat er bij Seraing wel van. Meteen na het ondertekenen van hun overeenkomst mochten beide youngsters alvast meetrainen met het A-elftal. Toch moeten zij eerder als versterkingen op de langere termijn gezien worden. Voor de komende maanden rekent Seraing voornamelijk op moederclub FC Metz om de nodige kwaliteit in huis te halen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zie jij Seraing de degradatie ontlopen volgend seizoen?

Ja
29%
Nee
71%
(45 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws