OFFICIEEL: Lommel vindt nog snel tijd om ex-Genkie langer aan zich te binden

OFFICIEEL: Lommel vindt nog snel tijd om ex-Genkie langer aan zich te binden

8 mei - 09:07

Lommel SK verkeert in volle promotiestrijd. Volgende week volgt de terugmatch tegen MSK Deinze in de finale van de barrages, nadat de heenpartij in Limburg op 1-1 eindigde. Toch heeft de club nog een gaatje gevonden om contractnieuws aan te kondigen. Sam de Grand blijft langer aan boord.

Dat zullen de supporters van Lommel graag lezen, want de negentienjarige linksachter is een publiekslieveling in het Soevereinstadion. De Grand zette dinsdag zijn krabbel onder een verbintenis tot en met de zomer van 2028. De Nederlander speelt nu anderhalf jaar voor Lommel. Daarin wist hij één maal te scoren en acht assists af te leveren.

Op de website van de club wordt De Grand geroemd, zowel om zijn technische kwaliteiten als zijn fysieke staat van paraatheid. Daar kan Lommel in deze bepalende weken voor promotie echter geen beroep op doen. De Grand ligt namelijk in de lappenmand. Volgende zondag staat opnieuw een levensbelangrijk duel op het programma. Als Lommel wint op bezoek bij Deinze, plaatst het zich voor de confrontatie met de op twee na laatste uit de Jupiler Pro League. Op dit moment zou dat KV Kortrijk zijn.