Club Brugge ziet aanvaller vertrekken: 'Okereke aast op een transfer'

Club Brugge ziet aanvaller vertrekken: 'Okereke aast op een transfer'

Gepubliceerd: zaterdag 19 juni 2021 om 23:33za 19-06-2021 om 23:33

Voor David Okereke zit het verhaal bij Club Brugge er zo goed als op. De Nigeriaan kwam het voorbije seizoen amper nog aan bod bij de landskampioen en aast dan ook op een vertrek.

Dat weet All Nigeria Soccer. Volgens het Nigeriaanse medium heeft Okereke Club Brugge te kennen gegeven dat hij wil verhuizen en aast op een transfer. De aanvaller kreeg het voorbije seizoen amper zeven basisplekken en zoekt dan ook naar een club waar hij wel speelminuten krijgt.

Van een concreet bod is er geen sprake, maar de Nigeriaanse bron weet wel te melden dat VfB Stuttgart afgelopen winter een poging deed om Okereke naar Duitsland te halen. Club Brugge weigerde het bod toen. Daarnaast tonen ook drie Franse clubs interesse in de Nigeriaanse aanvaller.

Club Brugge betaalde twee seizoenen geleden acht miljoen euro aan Spezia voor Okereke, waardoor de aanvaller de duurste aanwinst ooit werd. De verwachtingen kon hij echter nooit inlossen. Hij kwal in totaal zeventig keer uit voor Club Brugge en was daarin goed voor vijftien doelpunten en drie assists.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws