Papa Hedwig over topprestatie van zoon Kevin De Bruyne: “Ik riep: druk af!”

Papa Hedwig over topprestatie van zoon Kevin De Bruyne: “Ik riep: druk af!”

Gepubliceerd: zaterdag 19 juni 2021 om 16:10za 19-06-2021 om 16:10

Laatste update: zaterdag 19 juni 2021 om 16:43za 19-06-2021 om 16:43

De eerste helft van de Rode Duivels tegen Denemarken van afgelopen donderdag, is er een om snel te vergeten. Dat België uiteindelijk nog won in Kopenhagen, heeft het vooral te danken aan Kevin De Bruyne. Dat weet ook vader Hedwig De Bruyne, die zich in Het Laatste Nieuws uitlaat over de glansprestatie van zijn zoon.

Kevin De Bruyne stond tegen Denemarken maar 45 minuten tussen de lijnen, maar dat was voldoende voor hem om de wedstrijd te beslissen. De Bruyne bracht heel België in extase door de assist te geven voor de gelijkmaker en zelf het winnende doelpunt maken. Zijn vader, Hedwig De Bruyne, beleefde de wedstrijd van thuis uit en blikt vol trots terug op de wedstrijd. “Ik weet niet hoe hij het allemaal ziet, hoor. Ik riep naar televisie bij die eerste goal: ‘druk af!’”

Bescheiden Kevin
De bescheiden manier waarop De Bruyne omgaat met zijn glansprestatie, verklaart Hedwig De Bruyne door de manier waarop zoon Kevin als voetballer in het leven staat. "Kevin vindt dat hij zijn job gedaan heeft", vertelt Hedwig die eraan toevoegt dat zijn zoon altijd werkpunten bij zichzelf ziet in een wedstrijd. Verder laat vader De Bruyne weten dat zijn zoon, die van goudwaarde was afgelopen donderdag, zijn voeten op de grond houdt ondanks de wervelwind aan lof.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws