'Vertrekkende Ramos hoeft niet te wanhopen en heeft vier Champions League-opties'

'Vertrekkende Ramos hoeft niet te wanhopen en heeft vier Champions League-opties'

Gepubliceerd: woensdag 16 juni 2021 om 23:23wo 16-06-2021 om 23:23

Sergio Ramos gaat Real Madrid na een dienstverband van liefst zestien jaar verlaten, maar heeft volgens AS genoeg opties om zijn carrière te vervolgen. De 35-jarige verdediger kan ook volgend seizoen Champions League-voetbal spelen, klinkt het.

Het Manchester City van landgenoot Pep Guardiola wordt al langer aan Ramos gelinkt en is volgens AS ook de meest serieuze optie. De Premier League-kampioen is Eric García kwijtgeraakt aan FC Barcelona, zou ook Aymeric Laporte kunnen verliezen en is dus op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. Bovendien is men in staat om Ramos' megasalaris van twaalf miljoen euro per jaar op te hoesten.

Dat laatste geldt ook voor Paris Saint-Germain, dat eveneens een optie is. De onttroonde Ligue 1-kampioen wil koste wat kost de Champions League winnen en hoopt met Ramos een opvolger van de vorig jaar vertrokken Thiago Silva te vinden. Ook Manchester United is een mogelijke bestemming voor de recordinternational van Spanje, die in 2015 al dichtbij een transfer naar Old Trafford was: toenmalig manager Louis van Gaal viste echter achter het net en Ramos signeerde een zesjarige verbintenis bij Real Madrid, die per 30 juni afloopt.

Ramos kan ook terugkeren naar Sevilla – waar hij in 2004 (!) zijn profdebuut maakte – en Champions League-voetbal spelen, al is dit volgens AS de minst realistische optie. De Andalusiërs hebben niet de financiële middelen die de bovengenoemde drie clubs wél hebben.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws