Breaking news

Antwerp is niet klaar op transfermarkt: 'Transferoffensief nog op komst'

Memphis Depay lovend over Lukaku: Hij scoort alsof het effortless is

Memphis Depay lovend over Lukaku: "Hij scoort alsof het effortless is"

Gepubliceerd: woensdag 16 juni 2021 om 22:00wo 16-06-2021 om 22:00

Eén van de spelers waar heel Nederland deze zomer veel van verwacht, is Memphis Depay. De kapitein van Oranje stond woensdag de pers te woord en sprak daarin lovend over zijn goede vriend Romelu Lukaku. Dat is te lezen in Het Laatste Nieuws.

Depay en Lukaku hebben beiden een verleden bij Manchester United en de twee kennen elkaar goed. Wanneer een Belgische journalist aan Depay vroeg wat hij verwacht van Lukaku op dit EK, liet de Nederlandse aanvaller zich lovend uit over de Belgische nummer 9. Depay liet weten dat hij en Lukaku een goede band hebben en dat ze een dag voor de wedstrijd tussen België en Rusland nog met elkaar belden.

Impressionante Lukaku
Depay geeft aan onder de indruk te zijn van Lukaku nadat die Internazionale aan de landstitel hielp dit seizoen. "Volgens mij hoefde hij niet weg bij Manchester United, maar wilde hij zelf weg", aldus Depay die het impressionant vindt hoe Lukaku het doet bij Inter en de Rode Duivels. Het is Depay dan ook niet ontgaan dat zijn maatje recordhouder is qua aantal doelpunten bij België.

Gaan voor zes op zes
Memphis Depay wist op de eerste speeldag in Groep C te winnen van Oekraïne. Het werd 3-2 en in tegenstelling tot Lukaku tegen Rusland, kwam Depay nog niet tot scoren. Nadat de Rode Duivels donderdag om 18u tegen Denemarken spelen, treedt Oranje aan tegen Oostenrijk. Nederland moet dus op zoek naar de drie punten tegen een land dat ook zes op zes kan halen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws