'Waasland-Beveren wil kern gevoelig versterken na degradatie uit 1A'

'Waasland-Beveren wil kern gevoelig versterken na degradatie uit 1A'

06-06-2021 16:04
1

Na een slecht seizoenseinde moet Waasland-Beveren zich opmaken voor een seizoen in Eerste Klasse B en meestrijden voor de promotie. Het zoekt dus al naar versterkingen en denkt daarvoor onder andere aan een nieuwe spits.

Waasland-Beveren kon het voorbije seizoen rekenen op een sterke Michael Frey, maar die zoekt andere oorden op. Bij Het Laatste Nieuws valt te lezen dat de Oostenrijker Daniel Maderner de nieuwe aanvaller van Waasland-Beveren moet worden.

Maderner komt momenteel uit voor SC Altach, maar kende geen al te best seizoen bij de club. Hij scoorde amper vijf doelpunten en leverde drie assists af in 31 partijen. Altach zou dan ook niet te moeilijk doen over een transfer.

Volgens La Dernière Heure wil Waasland-Beveren ook op het middenvelder er nog wat versterking bij en gaat het shoppen in eigen land. Meer bepaald bij Royal Excel Mouscron, waar Benjamin Van Durmen op het punt staat om te vertrekken. Naast Waasland-Beveren zijn er echter nog twee andere ploegen uit 1A die interesse tonen in de middenvelder.