Vijf recente iconen krijgen straat, Gent heeft eigen Monopoly-versie helemaal rond

Vijf recente iconen krijgen straat, Gent heeft eigen Monopoly-versie helemaal rond

19-05-2021 16:18

KAA Gent brengt binnenkort haar eigen Monopoly op de markt. De laatste jaren heeft het razend populaire gezelschapspel zich heruitgevonden door verschillende versies te lanceren, waarna de Buffalo's vonden dat zij niet konden achterblijven. De laatste vijf straten zijn nu toegewezen aan enkele helden uit het recente verleden.

Bij eentje onder hen mogen we zelfs nog niet spreken over 'verleden', aangezien Vadis Odjidja anno 2021 gewoon nog uitkomt voor de club. De middenvelder is er zelfs aanvoerder. Hij krijgt gezelschap van Nana Asare, Thomas Foket, Benito Raman en Matz Sels, niet toevallig helden uit het magische kampioenenjaar van 2015. 

Daarmee is het hele spelbord gevuld en kunnen de fans zich dus verlekkeren op de aankoop van het spel. Dat kan via de website van Gent. De voorbije dagen mocht de aanhang overigens zelf stemmen over wie ze in hun Monopoly-versie zouden willen opnemen. Overigens zijn de Buffalo's niet als enige met het project bezig. Ook Club Brugge heeft Monopoly-plannen.