Vercauteren: Ik kan de jongens weinig verwijten, ze hebben er alles aan gedaan

Vercauteren: "Ik kan de jongens weinig verwijten, ze hebben er alles aan gedaan"

13-05-2021 23:03

De altijd felbeladen topper tussen Royal Antwerp FC en Club Brugge leverde weinig spektakel op. De zoutloze topper eindigde op 0-0. Frank Vercauteren, trainer van Antwerp, kon zijn spelers achteraf niets verwijten zei hij op de persconferentie.

Antwerp miste heel wat sterkhouders tijdens het duel tegen Club Brugge. En na de late gelijkmaker van Anderlecht wou Antwerp revanche nemen. Maar buiten een grote kans voor Mbokani kreeg The Great Old weinig klaar. De organisatie was echter ook op geen foutje te betrappen. Vercauteren zag een wedstrijd waarbij het muntje aan beide kanten kon vallen. "We hadden een paar kleine mogelijkheden, maar de voortzetting was helemaal niet goed. We konden na de rust moeilijk de bal bijhouden. Dat was het verschil met de vorige matchen, waarin we wel dreigend waren en het de tegenstrever moeilijk konden maken", zei Vercauteren op de persconferentie na de wedstrijd.

Vercauteren mist veel spelers door verscheidene omstandigheden en ziet nu ook Birger Verstraete geschorst uitvallen voor de wedstrijd zondag tegen Club Brugge. "De kwaliteit en de frisheid waren vandaag niet aanwezig om meer te verwachten. We hebben een beperkte kern waarmee we veel moeten spelen op korte termijn. Het herhalen van bepaalde prestaties wordt daardoor moeilijk", aldus Vercauteren.