Onuachu moet perfect meekunnen in Bundesliga of Premier League

"Onuachu moet perfect meekunnen in Bundesliga of Premier League"

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 08:15wo 12-05-2021 om 08:15

Gaat Paul Onuachu in de zomer zijn koffers pakken bij KRC Genk? De kans is groot, want heel wat buitenlandse clubs volgen de Nigeriaan. Volgens ex-bondscoach René Vandereycken is hij klaar voor een nieuwe stap. 

"Onuachu is een heel speciaal type spits, je kan hem bijna met niemand vergelijken", vertelt Vandereycken bij Het Nieuwsblad. "Ondanks zijn 2,01 meter is Onuachu technisch sterk en snel. En hij slaagt er ook vaak in om de juiste beslissing te nemen. Kort wegdraaien, de bal even bijhouden en dan terugleggen of het spel verleggen: hij voelt goed aan wanneer hij wat moet doen."

Een transfer staat dan ook in de sterren geschreven. "Hij zal ook wel aanvoelen dat het na een seizoen waarin hij al 33 keer scoorde,het moment is om een stap hogerop te zetten. Hij moet perfect meekunnen in de Bundes­liga of zelfs de Premier League, zolang hij voor de juiste club en trainer kiest. Al is het ook altijd afwachten hoe een lichaam reageert op een meer veeleisende competitie", bouwt hij voorbehoud in.

Dat KRC Genk een stevige winst gaat maken op Onuachu staat buiten kijf, want het betaalde zelf amper zes miljoen euro voor hem. Uitstekend werk dus van de Limburgers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wordt Onuachu Profvoetballer van het Jaar?

Ja
75%
Nee
25%
(416 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws