Belgische kranten sparen lof voor Anderlecht-uitblinker niet: 'Vijf sterren'

Belgische kranten sparen lof voor Anderlecht-uitblinker niet: 'Vijf sterren'

03-05-2021 07:10
13

RSC Anderlecht speelde zondag met 2-2 gelijk tegen Club Brugge en zag in die partij Jacob Bruun Larsen uitblinken. De aanvaller viel in en kroonde zich met een assist en doelpunt tot man van de match. Wordt hij de joker voor Anderlecht in deze Champions' Play-Offs?

In de Belgische kranten zag men Bruun Larsen ook uitblinken en was er dan ook flink wat lof voor de Deen. 'Anderlecht heeft er speler bij', gaf men aan bij Het Laatste Nieuws. 'Eindelijk de ware Jacob', klonk het bij Het Nieuwsblad.

Er viel te lezen dat niemand bij Anderlecht twijfelde aan de kwaliteiten van Bruun Larsen, maar dat hij het nog niet liet zien tijdens de wedstrijden. Daar kwam zondag dus verandering in. Volgens Sudpresse zou Bruun Larsen dan ook dé verrassing van de Play-Offs kunnen worden en waarschuwt het meteen ook Yari Verschaeren, die plots niet meer zeker is van een basisplek.

Ten slotte was men ook bij La Dernière Heure zeer lovend voor de prestatie van Bruun Larsen. 'Sinds zijn aankomst bij Anderlecht had de Deen vooral teleurgesteld en was hij nooit beslissend. Nu leverde hij een op een halfuur tijd de assist op Nmecha en vooral: hij scoorde een vrije trap van vijf sterren', aldus de Waalse krant.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie