Strupar voor bekerfinale: Ik hoop dat KRC Genk revanche neemt

Strupar voor bekerfinale: "Ik hoop dat KRC Genk revanche neemt"

Gepubliceerd: donderdag 22 april 2021 om 13:45do 22-04-2021 om 13:45

Zondag speelt KRC Genk de bekerfinale tegen Standard. Branko Strupar is nog altijd de bekertopschutter van KRC Genk met veertien doelpunten, al speelde hij zelf nooit de finale. 

In 1998 was zijn aandeel in de beker heel groot. Hij scoorde achtereenvolgens tegen Lierse, STVV en Ekeren, maar deed door schorsing niet mee in de finale tegen Club Brugge. In 2000 kon hij niet meedoen omdat hij net een transfer naar Derby County had gemaakt, maar was hij wel aanwezig als supporter. Supporteren zal hij zondag ook doen.

"Jammer dat het grote stadion zondag leeg zal zijn", geeft hij aan in Het Belang Van Limburg. "Ik zal supporteren voor Genk. Makkelijk wordt het niet, een finale is altijd een aparte match. Maar ik hoop op een revanche voor de nederlaag van drie jaar geleden. Een zege die de supporters achteraf nog een tweede keer moeten kunnen vieren, als de coronanachtmerrie achter de rug is."

Strupar kijkt alvast uit naar dat feestje. "Dan kom ik ook af, het is al veel te lang geleden dat ik in Genk geweest ben. Normaal kom ik er drie keer per jaar. Zelfs mijn vrouw en kinderen vragen wanneer we eens terug kunnen", lacht de voormalige Rode Duivel. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wie vind jij favoriet voor de bekerfinale?

Genk
55%
Standard
25%
50/50
19%
(884 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws