Zulte Waregem blameert zich tegen KAA Gent: “Zo eindigen is heel zuur”

Zulte Waregem blameert zich tegen KAA Gent: “Zo eindigen is heel zuur”

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 08:13ma 19-04-2021 om 08:13

Zulte Waregem ging met 2-7 onderuit tegen KAA Gent. Een hard verdict voor Essevee dat zo Play-Off 2 niet haalt. Laurens De Bock reageerde na afloop tegenover Het Laatste Nieuws.

“Je wil een seizoen nooit op deze manier afsluiten”, begint een ontgoochelde De Bock. “We waren met de beste bedoelingen aan de partij begonnen en geloofden echt dat we een kans maakten om dit merkwaardige seizoen te bekronen met een plaats bij de top acht. Niet dus.”

Zulte had de laatste weken al te maken met een terugval. “We moeten in de spiegel kijken en durven toegeven dat het niet goed genoeg was”, gaat De Bock verder. “We misten natuurlijk een aantal pionnen, die voor evenwicht zorgden, maar we mogen ons daar niet achter verschuilen.”

“We eindigen nu tiende. Of dat de plaats is waar we op basis van het hele seizoen horen te staan, is moeilijk te zeggen. Concluderen dat het seizoen mislukt is, vind ik wat kort door de bocht, maar zo’n zware verliescijfers maken het natuurlijk heel erg zuur om mee te eindigen”, aldus De Bock.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws