UPDATE: 'Blessure De Bruyne valt goed mee, finale Caraboa Cup is mogelijk'

UPDATE: 'Blessure De Bruyne valt goed mee, finale Caraboa Cup is mogelijk'

Gepubliceerd: zaterdag 17 april 2021 om 21:03za 17-04-2021 om 21:03

Laatste update: zondag 18 april 2021 om 20:07zo 18-04-2021 om 20:07

Bij Manchester City zit de schrik erin na de blessure van Kevin De Bruyne. De middenvelder moest in het duel tegen Chelsea geblesseerd naar de kant en dreigt nu even buiten strijd te zijn.

Het is nog onduidelijk welke blessure De Bruyne heeft opgelopen, maar Pep Guardiola lijkt alvast niet te rekenen op een snelle terugkeer van onze landgenoot. "Hij heeft pijn", gaf Guardiola aan na de wedstrijd. "Zondag gaat ze een test uitvoeren, maar er wordt mij verteld dat het er niet goed uitziet."

Alvast een stevige klap voor Manchester City, dat in een belangrijke fase van het seizoen zit. Woensdag volgt nog een competitiewedstrijd tegen Aston Villa. Daarna staat de League Cup finale tegen Tottenham (25/04) en de eerste partij van de halve finale van de Champions League tegen PSG (28/04) op het programma. De kans dat De Bruyne ook klaar zal raken voor die wedstrijden lijkt klein.

UPDATE 18/04:
In een mededeling valt te lezen dat de blessure van De Bruyne meevalt en niet voor zo'n heel lange periode. De wedstrijd van deze week tegen Aston Villa komt te vroeg, maar de bekerfinale van volgende zondag zou misschien haalbaar zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws