Verschaeren over toekomst: “Het sportieve belangrijker dan financiële”

Verschaeren over toekomst: “Het sportieve belangrijker dan financiële”

Gepubliceerd: zaterdag 17 april 2021 om 07:00za 17-04-2021 om 07:00

Yari Verschaeren kende een moeilijke periode, maar lijkt helemaal terug in de gratie van Vincent Kompany. Tegenover Het Laatste Nieuws gaf de Rode Duivel een interview.

Er wordt geschreven dat Verschaeren meer vertrouwen wil voelen om bij te tekenen, maar dat ontkent de middenvelder die niet altijd op een basisplaats kan rekenen bij paars-wit. "Dat zijn speculaties. Ik kan enkel zeggen dat 'Vinnie' veel met mij praat en een cruciale factor is in mijn ontwikkeling."

Verschaeren heeft nog één jaar op zijn contract staan. Over de onderhandelingen wil hij niet veel lossen. "Ik had die vraag verwacht, maar ik wil me focussen op het seizoenseinde. Wat voor mij telt, is het sportieve. Als dat in orde is, volgt de rest wel. Het zal opgelost geraken, je moet je geen zorgen maken."

"Dit zijn geen kleine beslissingen: ik moet erover nadenken. Het is vooral mijn entourage die dit dossier opvolgt, ik kan je weinig vertellen." Anderlecht wil naar verluidt voor het EK een beslissing. (rustig) "Dat kan ik begrijpen. Elke partij heeft zijn standpunt, daar valt bij iedereen iets voor te zeggen."

Europees ticket
Speelt Europees voetbal een rol in zijn toekomst? "Ik weet het niet. Ik ben er op dit moment echt, echt, echt niet mee bezig. Ik kan geen duidelijk antwoord geven. Ik kan alleen maar herhalen dat het sportieve belangrijker is dan het financiële."

"Ik ben hier gelukkig, dat heb ik ook aangegeven aan de mensen van de het management. Het blijft mijn bedoeling om trofeeën te pakken met de club van mijn hart. Ik wil hier iets nalaten. Ik ben er trouwens van overtuigd dat we de spelers hebben om op termijn een prijs te veroveren. We moeten van niemand schrik hebben. En we kunnen nog beter”, aldus Verschaeren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Moet hij een nieuw contract bij Anderlecht tekenen?

Ja
86%
Nee
14%
(182 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws