‘Patro Eisden trekt als eerste naar het BAS na licentieproblemen’

‘Patro Eisden trekt als eerste naar het BAS na licentieproblemen’

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 22:11di 13-04-2021 om 22:11

Patro Eisden, eerste nationale, zal woensdag geen licentie verkrijgen van de licentiecommissie. De club van Stijn Stijnen liet dat weten op de webstek. Patro Eisden wil nu wel naar het BAS trekken.

Eind vorig jaar nam Derrick Devonport, een Britse projectontwikkelaar, de club over van de Iraans-Nederlandse zakenman Salar Azimi. “Noodzakelijke betalingen voor de licentie zoals o.a. RSZ en bedrijfsvoorheffing zullen zeer snel betaald kunnen worden”, zegt Devonport.

“Patro Eisden heeft dit voorgelegd aan de licentiemanager en licentiecommissie”, vervolgt de voorzitter van Patro Eisden. “Zij toonden begrip, maar reglementair kunnen zij daar geen rekening mee houden in hun beslissing. Patro Eisden zal dus haar licentie bekomen via de BAS-procedure.”

“De komende weken zal er constructief verder gewerkt worden om samen met de licentiemanager, zij aan zij, naar het BAS te gaan en niet tegenover elkaar. Als nieuwe eigenaar en voorzitter van de club wens ik te benadrukken dat de toekomst van de club gevrijwaard is. De investeringsfondsen werden eerder verwacht, maar de coronasituatie heeft daar anders over beslist.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws