Verheyen hard voor Theate:Laten we hem maar niet te snel in nationale ploeg zien

Verheyen hard voor Theate:"Laten we hem maar niet te snel in nationale ploeg zien"

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2021 om 23:15di 06-04-2021 om 23:15

KV Oostende deed met de nederlaag tegen Waasland-Beveren geen goede zaak in de strijd om een Play Off 1 plaats. De Kustboys verloren van Waasland-Beveren met 0-2 en konden geen vuist maken. Sommige jongens haalden niet hun gewenste niveau volgens Gert Verheyen.

Gert Verheyen sprak in Het Nieuwsblad over de nederlaag van KV Oostende. De analist en tevens ex-trainer van KV Oostende zag hoe Blessin Bataille op de bank zette en Arthur Theate er nog voor het uur afhaalde, maar volgens Verheyen was dat een goede keuze. "Onterecht was dat niet. Bij de 0-1, toen hij onder een lange bal van Vukotic door ging, zag hij er niet goed uit. Theate had het moeilijk met Frey. Bovendien waren zijn voorzetten niet goed. Zo'n mislukte voorzet luidde zelfs de 0-2 in", aldus Verheyen in Het Nieuwsblad.

Voormalig trainer Gert Verheyen gaf ook aan dat Theate het soms moeilijk heeft door zijn eigen kwaliteiten. "De grootste kwaliteit van Theate - tomeloze inzet, gekoppeld aan hevigheid en agressiviteit - is tegelijkertijd zijn grootste vijand. Zo ontbreekt het hem soms aan rust aan de bal, aan doordacht verdedigen", concludeerde Verheyen. Over een mogelijke selectie voor de Rode DUivels was Verheyen klaar en duidelijk. "Theate speelt een geweldig seizoen, maar laten we hem toch maar niet te snel in de nationale ploeg zien."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws