Breaking news

Play-Off 1 blijft razend spannend: Anderlecht deed reuzezaak, Antwerp knijpt ze

Onuachu blinkt opnieuw uit voor Genk: Indrukwekkende prestatie als targetman

Onuachu blinkt opnieuw uit voor Genk: "Indrukwekkende prestatie als targetman"

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2021 om 18:16di 06-04-2021 om 18:16

KRC Genk leverde een goede prestatie af op het veld van Oud-Heverlee Leuven, ook al kon het pas in het slot helemaal afstand nemen: 2-3. Paul Onuachu was één van de grote mannen en maakte zijn 26e treffer van het seizoen. De gasten in Extra Time waren onder de indruk van de Nigeriaanse reus.

"Ik vond hem heel erg sterk, een indrukwekkende prestatie als targetman", steekt Francky Van der Elst de loftrompet bij Extra Time. "Van in het begin van de wedstrijd was hij makkelijk te vinden. Bij zijn doelpunt doet hij het knap achter het steun. Hij was eigenlijk elke keer betrokken toen de bal vooraan was."

"Ik vind hem een geweldige spits", treedt Patrick Goots bij. "Hij kan een nog betere versie worden van Mbokani. Van de drie kandidaten van de Gouden Schoen is hij ook de enige die nog op niveau blijft spelen. Holzhauser is toch wat teruggezakt en ook Refaelov is na Nieuwjaar minder."

Als ex-goalgetter herkent Goots een goede spits uiteraard wanneer hij er één ziet. "Het doelpunt dat hij maakt, dat is een echte spitsengoal. De meesten zouden daar direct met rechts schieten", aldus de Kempenaar.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Denk jij dat Onuach een grotere carrière zal maken dan Mbokani?

(126 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws