OFFICIEEL: Lokeren-Temse haalt oude bekende weg bij Waasland-Beveren

OFFICIEEL: Lokeren-Temse haalt oude bekende weg bij Waasland-Beveren

19-03-2021 19:00
2

KSC Lokeren – Temse wil volgend seizoen met ambitie starten in Tweede Nationale en daarom haalde het met Geert Dirinck een oude bekende in huis. De nieuwe T2 van Sporting komt over van Waasland-Beveren, waarvoor hij twee seizoenen geleden het Daknamstadion verliet.

Ondanks zijn rol bij de A-kern én het beloftenteam van Waasland-Beveren koos Dirinck ervoor om terug te keren naar Lokeren – Temse. "Iedereen die me kent, weet dat ik altijd een Sportinghart heb gehad. Mijn vertrek hier deed me heel veel pijn. Ik heb hier zoveel mooie momenten meegemaakt en hoopte eigenlijk hier voor altijd te kunnen blijven. Ik ontken dus zeker niet dat ik er bleef van dromen om hier ooit weer aan de slag te kunnen. Vandaag is het dan zover. Ik voel me enorm vereerd", vertelt hij op de clubwebsite.

Op Daknam zal Dirinck aan de slag gaan als T2, video-analist én hoofd van de scouting. Bovendien zal hij ook het jeugdbeleid van Lokeren – Temse mee opbouwen. "Ik weet dat er veel van mij verwacht wordt, maar dat schrikt me hoegenaamd niet af. Ik zal altijd het volle pond geven, meer dan dat zelfs. We gaan voluit voor het nieuwe project van KSC Lokeren-Temse! Mijn belangrijkste wens? Goed voetbal brengen, gesteund door ons enthousiaste achterban."