Kan moeilijk geloven dat Vercauteren helemaal happy is bij Antwerp

"Kan moeilijk geloven dat Vercauteren helemaal happy is bij Antwerp"

11-03-2021 11:00
8

Antwerp lijkt zo goed als zeker van Play-Off 1, maar toch blijft er kritiek komen op The Great Old. Onder Frank Vercauteren speelt het team nog niet geweldig, ziet ook analist Eddy Snelders. 

"Vercauteren is aan een moeilijke periode bezig", vertelt Snelders bij De Witte Duivel. "Dat kan niet verbazen, want ook Leko had het lastig. Er wordt Franky vooral een gebrek aan enthousiasme in het voetbal van Antwerp verweten. Hij is echter altijd een realist geweest."

Er spelen sowieso wel verzachtende omstandigheden. "Er wordt veel verwacht van dit Antwerp, maar een aantal sterkhouders waren afwezig de jongste weken en er was de Gouden Schoen van Refaelov. Dan loopt het nadien altijd iets minder. Er werd met tien gewonnen van KV Kortrijk, dat geeft weer wat ademruimte."

Antwerp kan nog een mooi einde breien aan het seizoen. "Antwerp heeft ook nog een thuiswedstrijd tegen Anderlecht. Als die een positief resultaat oplevert, is dat een definitieve stap. Maar nogmaals, het valt niet mee om het team honderd procent op de rails te krijgen. Ik kan moeilijk geloven dat Vercauteren helemaal happy is met de situatie."