Sandler zag plan bij Anderlecht in elkaar stuiken: 'Als betere speler terugkeren'

Sandler zag plan bij Anderlecht in elkaar stuiken: 'Als betere speler terugkeren'

Gepubliceerd: zondag 7 maart 2021 om 14:20zo 07-03-2021 om 14:20

RSC Anderlecht slaagde er vorig seizoen in om Philippe Sandler voor één seizoen weg te halen bij Manchester City. Een groot succes werd dat door blessureproblemen uiteindelijk niet. Sandler kijkt toch met enige treurnis terug op het voorbije seizoen.

Sandler begon goed aan het seizoen bij paars-wit en werd al snel basispion bij de Brusselaars. "Het plan was om bij Anderlecht een volledig seizoen te spelen, om daarna als een betere speler terug te keren naar City", aldus Sandler bij NOS.

Begin oktober slaat het noodlot echter toe voor Sandler. "Na tien wedstrijden kreeg ik weer last van mijn knie. Daar ben ik aan geopereerd en ik zou in maart weer aansluiten bij de selectie. Toen stopte de Belgische competitie vanwege de coronapandemie", geeft Sandler aan.

Man City
Hij keerde deze zomer terug naar Manchester City, maar ook dat werd geen succes. "De eerste selectie had nog zomervakantie en ik trainde mee met de spelers die terugkwamen van een huurperiode. Maar na twee weken scheurde ik mijn enkelbanden af", klinkt het.

Sandler werkt nu hard aan zijn terugkeer en hoopt snel op een comeback. "Als je elke dag in de gym bezig bent, dan snak je echt naar wedstrijden. Maar het hoort er jammer genoeg allemaal bij. Het enige wat je kunt doen is keihard werken. Gelukkig sta ik nu weer buiten op het veld en gaat het langzaam de goede kant op", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws