Vranckx doet niet mee bij KV Mechelen: Als we dit hadden geweten...

Vranckx doet niet mee bij KV Mechelen: "Als we dit hadden geweten... "

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 12:45do 04-03-2021 om 12:45

Aster Vranckx werd afgelopen winter de duurste uitgaande transfer ooit bij KV Mechelen. Wolfsburg betaalde acht miljoen euro voor hem, maar neemt hem wel pas over in de zomer. Bij KV Mechelen is hij echter uit de basiself gevallen...

Rob Schoofs krijgt nu de voorkeur bij KV Mechelen. Dat had ook zaakwaarnemer Peter Verplancke niet zien aankomen. "Aster is ontgoocheld over deze situatie. Hij is de recordtransfer van KV. Het is dankzij hem dat ze het financiële jaar goed zullen doorkomen. En nu speelt hij zo weinig. KV Mechelen is een sterke ploeg, maar dit is niet wat we ervan verwacht hadden", benadrukt hij bij Het Laatste Nieuws.

Verplancke heeft zelfs spijt van de deal. "Als we dit hadden geweten, dan hadden we Aster in januari al naar Wolfsburg laten vertrekken. Dan kon hij daar al acclimatiseren. Ze zijn overigens nog steeds overtuigd van zijn capaciteiten. Zijn focus ligt op KV Mechelen, al bereidt hij zich wel volop voor op zijn overgang. Aster doet gerichte trainingen, zit vaker in de fitness en leert Duits."

Donderdagavond speelt KV Mechelen in de Croky Cup tegen KRC Genk. Krijgt Vranckx dan nog een keer zijn kans? 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wordt Vranckx op termijn een Rode Duivel

Ja
49%
Nee
4%
Te vroeg om nu al te voorspellen
47%
(549 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws