Vadis na uitschakeling KAA Gent: “We gaan nu ons stinkende best mogen doen”

Vadis na uitschakeling KAA Gent: “We gaan nu ons stinkende best mogen doen”

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 07:46do 04-03-2021 om 07:46

KAA Gent kreeg een teleurstelling te verwerken. In de beker werd het uitgeschakeld door KAS Eupen. De Buffalo’s wilden via de Croky Cup een minder seizoen glans geven, maar dat is niet gelukt. Vadis Odjidja reageerde op de clubwebsite van KAA Gent.

“We wisten wat er op het spel stond en we wilden uiteraard heel graag winnen”, begint Vadis. “In de eerste helft zaten we wel in de wedstrijd en kregen wij ook de beste kansen. Maar al snel in de tweede helft kregen we dat doelpunt tegen en kropen zij achteruit. Voor ons werd het dan ook moeilijk om de ruimtes te vinden en lukte het niet om onszelf terug in de wedstrijd te knokken.”

KAA Gent had zijn pijlen gericht op de beker, maar strandt aldus in de kwartfinale. “Vooraf is genoeg aangehaald geweest hoe belangrijk deze match ging zijn. Het is en blijft de kortste weg naar Europa, maar dat wil niet zeggen dat dat ook de makkelijkste is. Jammer genoeg is het niet gelukt om op deze manier ons seizoen toch een tikkeltje te redden.”

“Maar goed, het is wat het is en we gaan ons stinkende best mogen doen om toch nog iets van dit seizoen te maken. Want waar we nu staan, horen we absoluut niet te staan. Maandag volgt de thuiswedstrijd tegen KV Oostende en onze volgende opdracht is simpel: winnen, leren uit de gemaakte fouten vandaag en de drie punten thuishouden”, aldus Vadis.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws