Breaking news

KDB-loos Manchester City gaat verrassend onderuit tegen tienkoppig Leeds

Vanhaezebrouck bitter na gemiste kans: Het was ronduit zwak

Vanhaezebrouck bitter na gemiste kans: "Het was ronduit zwak"

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 22:00wo 03-03-2021 om 22:00

Eupen en niet KAA Gent bekert verder. Hein Vanhaezebrouck was na afloop dan ook ontzettend teleurgesteld. De Gent-coacht hekelde het geleverde spel van zijn spelers en had complimenten over voor Eupen.

Gent geraakt maar niet op de rails dit seizoen. Ook in de beker zal de Oost-Vlaamse club zijn blazoen niet kunnen oppoetsten. Het maakt de ontgoocheling des te groter. "We brachten te weinig in het offensieve compartiment. De tweede helft was ronduit zwak", is de oefenmeester streng op de clubwebsite

Vooral die tweede helft werd gehekeld door Vanhaezebrouck. "We lieten het na om op voorsprong te komen in de eerste helft. Met een voorsprong moesten zij het spel gaan maken, nu speelden we volledig in hun kaart. De hele partij gaven we uit handen in het begin van de tweede helft. Ik had mijn spelers nochtans verwittigd en toch gebeurt het. Daar ben ik nog het meest ontgoocheld over", vervolgt de coach.

Toch had Vanhaezebrouck ook nog lovende woorden over voor tegenstander Eupen. "Ze speelden modern voetbal. Iedereen participeerde in het druk zetten, de volledige wedstrijd. Wij deden dat maar één helft lang. Van zodra enkele spelers afhaken heeft dat geen zin meer."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws