Gehavend Club Brugge schuift ook tegen Oud-Heverlee Leuven: Chong krijgt kans

Gehavend Club Brugge schuift ook tegen Oud-Heverlee Leuven: Chong krijgt kans

22-02-2021 10:15
20

Na de mindere resultaten van onder meer Royal Antwerp FC en KRC Genk kan Club Brugge een uitstekende zaak doen tegen Oud-Heverlee Leuven. Bij winst tegen de Leuvenaren is het zeker van Play-Off 1 en zet het weer een stapje dichter bij de titel. Maar het zal niet met de sterkste elf voor de dag komen.

Zo heeft Club Brugge nog steeds flink wat afwezigen en zal het dus puzzelen worden voor Philippe Clement en diens vervanger Rik De Mil. Het vijftal Denswil-Mitrovic-Vanaken-Lang-Rits is er nog steeds niet bij en zit in quarantaine na een corona-besmetting.

Datzelfde kan gezegd worden van Philippe Clement, die wordt vervangen door De Mil. Daardoor krijgen we dus ook een gehavend Club Brugge, dat na de partij tegen Dinamo Kiev ook op enkele plekken zal wijzigen.

Tahith Chong werd niet geselecteerd voor de wedstrijden in de Europa League, maar krijgt wel speelminuten tegen OHL. Hij vervangt meer dan waarschijnlijk Nabil Dirar, die rust krijgt na de fysieke uitputtingsslag tegen Dinamo Kiev. Daarnaast keert ook Eduard Sobol terug in de basis, hij vervangt Fede Ricca. Verder wordt het uitkijken op Daniel Perez speelminuten krijgt. De Venezolaan werd na amper één goede wedstrijd voor Club NXT al geselecteerd voor het A-elftal van Club Brugge.

De mogelijke basiself:
Mignolet; Mata, Mechele, Kossounou, Sobol; Balanta, Vormer, De Ketelaere; Chong, Dost, Okereke

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie