Bruun Larsen kan niet overtuigen bij Anderlecht: Afgegleden tot een bijrol

Bruun Larsen kan niet overtuigen bij Anderlecht: "Afgegleden tot een bijrol"

17-02-2021 19:44
26

RSC Anderlecht haalde Jacob Bruun Larsen deze winter met grote verwachtingen in huis, maar echt overtuigen kon hij nog niet. Ook Peter Vandenbempt is nog niet helemaal overtuigd van de Deense aanvaller.

"De lach van de Deense huurling van Anderlecht kleurt groen", zegt Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine. "Ondanks veel vertrouwen (en basisplaatsen) van Vincent Kompany blijft Bruun Larsen vooralsnog steken in goeie bedoelingen", klinkt het.

Ook afgelopen weekend had Bruun Larsen het moeilijk. "Hij kwam binnen met de kraag rechtop: een energieke invalbeurt in Moeskroen. Een mannetje dat van plan was om een hoofdrol op te eisen. Intussen is hij afgegleden tot een bijrol, steevast vooraan in de rij om gewisseld te worden, afgelost door de betere Mukairu", merkt Vandenbempt op.

"De aanzet van de acties van Bruun Larsen is vaak veelbelovend, het vervolg (de voorzet of de trap op doel) is dat bijna nooit. Na zes wedstrijden blijft hij nog altijd afwezig in de statistieken van Anderlecht", geeft de radiostem aan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie