'Vercauteren voegt nog oude bekende toe aan technische staf van Antwerp'

'Vercauteren voegt nog oude bekende toe aan technische staf van Antwerp'

07-02-2021 23:21

Frank Vercauteren krijgt er vanaf maandag versterking bij in zijn technische staf. De ervaren trainer, die het roer bij Royal Antwerp FC overnam aan het begin van dit kalenderjaar, heeft José Jeunechamps aan boord gehaald. Hij vervangt eigenlijk de eerder vertrokken Edward Still.

Die laatste trok met Ivan Leko mee richting Shanghai, nadat hij bij The Great Old de rol van zowel video-analist als T2 vervulde. Sindsdien was de vacature van assistent vacant op de Bosuil, al loopt er in de persoon van Rudi Cossey wel al een brok ervaring rond. Toch had Vercauteren er graag nog een helpende hand bij.

De 53-jarige Jeunechamps zal die functie nu gaan bekleden, meldt Le Soir. Onze landgenoot zat de voorbije maanden zonder club, maar maakte in het verleden onder meer naam als assistent bij Standard Luik. Vercauteren en Jeunechamps kennen elkaar overigens best goed, want in het seizoen 2017-2018 werkten ze nog samen bij Cercle Brugge.

Jeunechamps vervoegt de Antwerpse troepen alvast op een opperbest moment. Zondagmiddag kroonde Stamnummer Eén zich nog tot ploeg van 't stad door met 1-2 te winnen bij K. Beerschot V.A..