UPDATE: Slavia-coach brandt kaars voor Deli: Toont veel zin om terug te keren

UPDATE: Slavia-coach brandt kaars voor Deli: "Toont veel zin om terug te keren"

30-01-2021 22:15 Laatste update: 31-01-2021 21:28
7

Voorlopig heeft Club Brugge nog steeds geen oplossing gevonden voor Simon Deli. De Ivoriaanse verdediger mag vertrekken, maar wil vechten voor een plek bij Blauw-Zwart. Inmiddels is er een nieuwe ploeg op de proppen gekomen voor Deli.

De Ivoriaan werd eerder gelinkt aan Saint-Etienne en Fenerbahçe, maar bedankte voor beide aanbiedingen. Hij wil voorlopig nog bij Club Brugge blijven, al hoopt Slavia Praag hem volgens Idnes nu op andere gedachten brengen.

Club Brugge haalde Deli zelf weg bij Slavia Praag, maar die hoopt nu te kunnen profiteren door Deli opnieuw naar Tsjechië te halen. Bij de club uit de Tsjechische hoofdstad was Deli ook één van de publiekslievelingen, waardoor hij toch meer geneigd zou zijn om die aanbieding toch te accepteren.

Blauw-Zwart zal de verdediger echter niet zomaar laten gaan en vraagt naar verluidt zo'n drie miljoen euro, iets meer dan de 2,5 miljoen euro die het zelf heeft betaald voor Deli.

Update: Slavia Praag rekende zondag met 3-0 af met eerste achtervolger Jablonec, waardoor het nu twaalf punten voorsprong telt in de rangschikking. Ondanks die geruststellende marge hoopt trainer JindÅ™ich Trpišovský nog op verdedigende versterking. Simon Deli, bijvoorbeeld? "Het is logisch voor beide kanten om hem binnen te halen. Simon heeft alvast veel zin getoond om terug te keren", reageerde de coach op de interesse van zijn club.