Essevee kondigt belangrijke kapitaalsinjectie aan: 'Ziet er opnieuw stuk beter uit

Essevee kondigt belangrijke kapitaalsinjectie aan: 'Ziet er opnieuw stuk beter uit

29-01-2021 19:33

Zulte Waregem heeft een belangrijke zet uitgevoerd om de toekomst van de club veilig te stellen. De Raad van Bestuur werd herschikt en er werd niet geld in de club gepompt.

Dat kondigde de club zelf aan via de officiële kanalen. 'Door een extra kapitaalsinjectie ziet de financiële situatie van de club, die sterk te lijden had door de Corona-crisis, er opnieuw een stuk beter uit', geeft men aan.

De Raad van Bestuur bestaat voortaan uit Tony Beeuwsaert, die eerder al hoofdaandeelhouder was, Philippe Detaellenaere en Franck Tijtgat. Carl Ballière blijft de tijdelijke voorzitter van de club en één van de nieuwe bestuursleden, terwijl Eddy Cordier ook CEO blijft. Ook Maryline Detaellenaere, Michiel Beeuwsaert, Matthias Tijtgat komen in de Raad van Bestuur.

"Ik wil als ondernemer, maar vooral als voetbalsupporter mijn engagement voor Essevee onderstrepen", zegt hoofdaandeelhouder Beeuwsaert. "We hebben hier al veel fijne momenten beleefd in Waregem en ik wil er alles aan doen om dat ook in de toekomst mogelijk te maken", geeft hij aan.