Club Brugge is een klasse beter dan de rest dit seizoen, op elk vlak

"Club Brugge is een klasse beter dan de rest dit seizoen, op elk vlak"

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 20:00di 26-01-2021 om 20:00

Na de overwinning tegen KRC Genk is Club Brugge inmiddels leider met maar liefst twaalf punten voorsprong op eerste achtervolger Genk. Volgens heel wat mensen is Club Brugge dan ook de grote titelfavoriet en Antwerp-icoon Patrick Goots gelooft ook niet dat Club Brugge die titel nog uit handen geeft.

"Na de overwinning tegen Genk kunnen we het nu toch met 95% zekerheid zeggen: Club Brugge wordt dit seizoen opnieuw kampioen", klinkt het duidelijk in Gazet van Antwerpen. "Als je zelfs Vanaken na een uur naar de kant kan halen en het kwaliteitsverschil is amper merkbaar, dan beschik je écht over een brede kern."

Volgens hem is het kwaliteitsverschil tussen Club Brugge en de rest ook duidelijk. "Club Brugge is een klasse beter dit seizoen, op elk vlak. De beste spelers, de breedste kern, het grootste budget.", geeft Goots aan.

En dat zie je ook op de transfermarkt. "Ook op transfergebied spelen ze op een ander niveau dan andere clubs in België. Met Bas Dost halen ze weer een superspits, die meteen vier matchen op rij scoort. En dan is hij nog niet in topvorm. En dan heb je nog Noa Lang, Mignolet daarvoor… Dikke transfers van wie andere clubs enkel kunnen dromen", aldus Goots.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws